De Crypte

Hillestraat 30
9991 Adegem (België)

Telefoon(s) : +32 (0)50 70 06 93 - +32 (0)479 34 86 28
Contact : Johan Borgonjon
Ondernemingsnummer : BE0477.962.253
E-mail : info@decrypte.be
Hoofdzetel : Ceremonie Borgonjon BVBA
Hillestraat 30
9991 Adegem, België
RCS Gent 0477.962.253

WIE ZIJN WE

Wij staan zeven dagen op zeven voor u klaar.

Omdat we heel goed beseffen hoe ingrijpend het verlies van een dierbare kan zijn, begeleiden we u van A tot Z. We regelen niet alleen de praktische kant van de uitvaart, maar we hebben tegelijk oog voor het menselijke aspect. We maken veel tijd om te luisteren, zodat we rekening kunnen houden met de wensen en het budget van de nabestaanden.  Elke uitvaart is immers een persoonlijke aangelegenheid, en een mooi afscheid is noodzakelijk om een ingrijpend verlies te kunnen verwerken.

Onze diensten

DIENSTEN

Naast het verdriet dat de naaste familie te verwerken krijgt bij het heengaan van een dierbare, dienen er heel wat regelingen getroffen te worden.

Uitvaartzorg de Crypte, is een kleinschalige familiale onderneming en reeds meer dan 30 jaar actief in het uitvaartwezen en dat beschouwen wij als onze grote troef. Wij steken tijd in het verlies van uw geliefde en helpen jullie daarbij.

Wij staan in voor alle praktische regelingen, vervullen de nodige formaliteiten en verstrekken informatie met betrekking tot de diverse mogelijkheden bij een uitvaart en trachten zo, samen met de familie, een persoonlijk accent te leggen in de uitvaart.

ROUWKAMERS

Onze rouwkamer is ingericht om aan de hedendaagse wensen van de familie te voldoen. U kan er in alle stilte en rust persoonlijk en intens afscheid komen nemen van je dierbare.

AULA

Uitvaartzorg de Crypte kan gebruik maken van de aula Mémento om in alle sereniteit vrienden en familie van de overledene te kunnen ontvangen tijdens de uitvaartplechtigheid.

WINKEL

We beschikken over een uitvaartwinkel met uitgebreide keuze in allerlei artikelen van bloemstukken, kransen en grafmonumenten tot mini urnes, asjuweeltjes en zoveel meer... We hebben een aparte toonzaal voor kisten en urnen voorzien zodat u in alle rust uw keuze kan maken.

ROUWDRUKWERK

  • Het rouwdrukwerk wordt in eigen beheer verwerkt, zo kunnen wij een snelle levering van het rouwdrukwerk garanderen en dit steeds met een voorontwerp.
  • Wij beschikken over een uitgebreide keuze aan rouwbrieven en rouwkaarten, gedachteniskaartjes met of zonder foto.
  • Een eigen ontwerp is steeds mogelijk.
  • Teksten voor rouwbrieven en rouwkaartjes
  • Wij geven tevens een boek ter beschikking zodat de familie in alle rust de gepaste tekst kan uitzoeken.

GRAFZERKEN

Voor grafzerken werken we samen met enkele hoog-kwalitatieve verdelers. U kan bij ons de keuze maken. Wij zorgen voor de uitvoering van de bestelling.

Wegwijzer