Logo

De rouwbetuigingen

Photo 570590Mijnheer Roger Martens
Moeilijk is het om woorden te vinden die voldoende troost kunnen bieden, onze oprechte deelneming aan de familie. Lieve groeten Tom Goethals, Anneleen, Marthe en Baudhi
Photo 570590Mijnheer Roger Martens
Onze oprechte deelneming met het heengaan van Roger
Photo 566609Mijnheer Odiel De Waele
Onze oprechte deelneming bij het overlijden van nonkel Odiel,
veel sterkte aan de familie.
Didier & Carine
Photo 566609Mijnheer Odiel De Waele
Onze oprechte deelneming aan Anja en familie bij het verlies van jullie vader en grootvader, vanwege Rudi en Myriam Vande Vyver - de Smet.
Photo 559199Mevrouw Godelieve De Windt
Mijn Oprechte deelneming veel sterkte
Photo 559199Mevrouw Godelieve De Windt
wij hebben met veel verdriet het overlijden van Lieve vernomen. Ze was een lieve en vriendelijke collega van Moniek tijdens haar loopbaan in het onderwijs te Middelburg. Door de grote zorgen voor Moniek is. het mij onmogelijk om de begrafenis bij te wonen.We wensen jullie veel sterkte toe en zullen in gedachten bij jullie zijn. Edith
Photo 559199Mevrouw Godelieve De Windt
Innige deelneming met het overlijden van Lieve.
Photo 556101Mevrouw Germaine Vermussche
Bij dit verlies is het moeilijk iets te zeggen
Veel sterkte nu en voor de komende tijd
Mijn oprechte Deelneming
Photo 555372Mijnheer Lodewyk Bonne
Mijn oprecht medeleven bij het overlijden van Lodewijk
Lodewijk ik kende je door en door, we beleefden samen de dood ben René.
De jaren op gandae waren ook mooi.
Ik was steeds je uitlaatklep.
Het gaat u goed bij uw broer en uw ouders Linda uw gewezen werkleidster
Photo 554902Mevrouw Arlette Dierickx
Beste Rudi
Onze deelneming bij het verlies van Arlette. We herinneren haar als een mooie, toffe, zachte en vriendelijke madam. Heel veel sterkte.
Photo 555372Mijnheer Lodewyk Bonne
Namens de verzorgenden van Familiehulp (wijk Maldegem) en mezelf wil ik de familie van Lodewijk onze oprechte deelneming betuigen bij dit onverwachte overlijden.
Photo 554902Mevrouw Arlette Dierickx
Arlette en Rudy,
Al zagen we jullie niet elke week het gaf ons altijd een goed gevoel even bij jullie te kunnen vertoeven. Arlette je was ons enige nichtje langs ons moeders zijde en meteen onze lievelingsnicht . We hebben zoveel leuke jeugdherinneringen aan jou, je ouders en vooral ook van de tijd dat je bij ons inwoonde omdat school lopen in Duitsland niet meer mogelijk was.Het was een leuke onbezonnen tijd. Later hebben we steun gehad aan jou toen de ene droeve gebeurtenis na de andere onze familie trof. We ontmoetten elkaar niet elke week maar je had een luisterend oor je gaf geen oordeel maar je hielp ons door onze droeve tijd heen gewoon door te luisteren . Toen kwam het nieuws van je ziekte en de zorg voor je ouders die langzaam zeer oud en hulpbehoevend werden. Het was hartverscheurend voor ons om jou te zien op de begrafenis van jouw moeder en kort daarna jouw pa. Wetende dat de ziekte die je ondertussen getroffen had stillaan ook het pad voor jou betegelde om hen te vervoegen. Ik hoop als er daadwerkelijk een weerzien mogelijk is dat je nu samen met je ma terug ' leute' kan maken. Voor ons is er het besef dat een hele tak van onze stamboom is weggeveegd. Voor Rudy is er het besef alleen verder te moeten zonder zijn "maatje" . Rudy je had een prachtige vrouw, altijd rustig, vriendelijk, bekommerd om anderen en geen franjes. Ik ben blij dat jullie een grote vriendenkring doorheen jullie leven hebben opgebouwd, vrienden die om je geven en je steunen; Het is nu misschien een kleine troost maar ze zijn er wel. En Rudy als je nood hebt ..echt we zijn familie .
Veel sterkte
Ronny en Miriam
Photo 554902Mevrouw Arlette Dierickx
Warme herinnering aan een mooie mens en fijne collega van pwa.
Photo 554902Mevrouw Arlette Dierickx
Veel sterkte bij het overlijden van uw echtgenote .
Photo 554902Mevrouw Arlette Dierickx
Rudi
heel veel sterkte met het verlies van je vrouw.
vele groeten
Marnix
Photo 554902Mevrouw Arlette Dierickx
Innige deelneming. Ik ben hier helemaal niet goed van.De tijd dat Arlette met mij gewerkt heeft in de buitenschoolse kinderopvang in Maldegem, heb ik ervaren als een hele leuke tijd. We hebben veel gelachen en samen vele leuke uren beleefd. Ook de kinderen in de Zandloper hadden haar graag. Veel sterkte toegewenst.
Photo 554902Mevrouw Arlette Dierickx
Beste Rudiger en Familie, dit is hier ook hard aangekomen. Arlette was een goede vriendin, een pracht van een vrouw en ons zeer dierbaar; en we hebben de beste herinneringen aan haar die we nooit gaan vergeten. Onze oprechte en innige deelneming met dit harde verlies; jullie blijven ook in ons hart en gedachten in deze moeilijke periode.
Jan en Debbie Crommen
Photo 554902Mevrouw Arlette Dierickx
Eenvoudig, zonder franjes
Hulpvaardig, zorg voor anderen
Lief, zachtaardig
Bedankt dat je er was!
Arlette, edelvrouw
Jij prachtig mens!
Photo 554902Mevrouw Arlette Dierickx
Heel veel sterkte voor jou Rudiger.
Arlette was een fijn iemand, éénvoudig en vriendelijk.
Ik hoop dat ze ziele-rust mag vinden na deze lange strijd.
In gedachten bij jullie...
Greet
Photo 553495Mijnheer Filip De Scheemaecker
Waar jullie nu ook samen mogen zijn, jullie zullen zeker verder van elkaar houden zoals jullie hier deden, meer misschien zelfs nog. Draag zorg voor mijn lieve kind Filip, ik weet dat ze dat ook voor jou zal doen. We missen jullie verschrikkelijk.
Photo 553495Mijnheer Filip De Scheemaecker
Gecondoleerd aan iedereen die Filip liefhad; z'n papa, z'n broer..de ganse familie en vele vrienden..
Laat ons troosten dat hij nu terug bij z'n grote liefde is.. Carole..
Photo 552513Mijnheer Michel Hillaert
Beste familie en lieve Adriana,

Via mijn oudste zoon Hans die contact heeft met Riet Fassaert, vernam ik dat Michel overleden is. Hierbij wil ik jullie allemaal van harte condoleren met dit grote verlies. Wat heeft hij een gezegende leeftijd behaald! Ik herinner Michel als een hele lieve, knappe en integere persoon. Wat zullen jullie hem missen! Ook denk ik aan de bezoekjes die we aan jullie in Wachtebeke gebracht hebben toen wij met ons gezin in Clinge woonden. Wat was dat een mooie tijd!
Lieve Adriana, als het wat verder is moeten we de telefoon maar eens pakken om bij te praten. Het is goed om contacten met de familie te onderhouden.

Lieve groet,

Julia Zeldenrust - Lansu

0031 736311315
Photo 525602Mevrouw Eleonora Notteboom
Oprechte deelneming bij het heengaan van jullie dierbare zuster/familielid Nora. Mogen de mooie herinneringen een bron van kracht zijn om dit groot verlies te helpen dragen.
Eddy Spillebeen.