Logo

Rouwruimte

Mijnheer Michel Hillaert

Photo 552513
Woonachtig te Adegem (9991, België)
Geboren te Wachtebeke (9185, België) op donderdag 18 maart 1920
Overleden te Eeklo (9900, België) op maandag 18 maart 2019 op 99 jarige leeftijd

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de maandag 18 maart 2019.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van Mijnheer Michel Hillaert. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

11 berichten (10 privé)
 
Rouwbetuigingen

Beste familie en lieve Adriana,

Via mijn oudste zoon Hans die contact heeft met Riet Fassaert, vernam ik dat Michel overleden is. Hierbij wil ik jullie allemaal van harte condoleren met dit grote verlies. Wat heeft hij een gezegende leeftijd behaald! Ik herinner Michel als een hele lieve, knappe en integere persoon. Wat zullen jullie hem missen! Ook denk ik aan de bezoekjes die we aan jullie in Wachtebeke gebracht hebben toen wij met ons gezin in Clinge woonden. Wat was dat een mooie tijd!
Lieve Adriana, als het wat verder is moeten we de telefoon maar eens pakken om bij te praten. Het is goed om contacten met de familie te onderhouden.

Lieve groet,

Julia Zeldenrust - Lansu

0031 736311315

Julia Julia Zeldenrust - Lansu- 24/03/2019