Logo

Rouwruimte

Mevrouw Arlette Dierickx

Photo 554902
Woonachtig te Adegem (9991, België)
Geboren te Dendermonde (9200, België) op zondag 1 maart 1953
Overleden te Eeklo (9900, België) op dinsdag 2 april 2019 op 66 jarige leeftijd
Echtgenote van Mijnheer Rudiger Coppens

Herdenkingsruimte « rouwbetuiging » 

Deze rouwbeklagruimte werd aangemaakt de woensdag 3 april 2019.

In memoriam

Deze « rouwbetuigingsruimte » is gewijd aan de herinnering van Mevrouw Arlette  Dierickx. Iedereen kan er vertoeven, een visitekaartje of een rouwbetuiging neerleggen. Gebruik de links hierboven om de betuigingen van medeleven te raadplegen of om er zelf één te maken. 
Aarzel niet om deze site kenbaar te maken aan uw kennissen. Diegene die ver weg wonen of niet de mogelijkheid hebben zelf de ceremonie bij te wonen, hebben hier een eenvoudige mogelijkheid om hun sympathie te betuigen aan de getroffen familie 
Bedankt op voorhand 

33 berichten (24 privé)
 
Rouwbetuigingen

Beste Rudi
Onze deelneming bij het verlies van Arlette. We herinneren haar als een mooie, toffe, zachte en vriendelijke madam. Heel veel sterkte.

Filip en Bea Dhavé - Van Deynse- 15/04/2019

Rouwbetuigingen

Arlette en Rudy,
Al zagen we jullie niet elke week het gaf ons altijd een goed gevoel even bij jullie te kunnen vertoeven. Arlette je was ons enige nichtje langs ons moeders zijde en meteen onze lievelingsnicht . We hebben zoveel leuke jeugdherinneringen aan jou, je ouders en vooral ook van de tijd dat je bij ons inwoonde omdat school lopen in Duitsland niet meer mogelijk was.Het was een leuke onbezonnen tijd. Later hebben we steun gehad aan jou toen de ene droeve gebeurtenis na de andere onze familie trof. We ontmoetten elkaar niet elke week maar je had een luisterend oor je gaf geen oordeel maar je hielp ons door onze droeve tijd heen gewoon door te luisteren . Toen kwam het nieuws van je ziekte en de zorg voor je ouders die langzaam zeer oud en hulpbehoevend werden. Het was hartverscheurend voor ons om jou te zien op de begrafenis van jouw moeder en kort daarna jouw pa. Wetende dat de ziekte die je ondertussen getroffen had stillaan ook het pad voor jou betegelde om hen te vervoegen. Ik hoop als er daadwerkelijk een weerzien mogelijk is dat je nu samen met je ma terug ' leute' kan maken. Voor ons is er het besef dat een hele tak van onze stamboom is weggeveegd. Voor Rudy is er het besef alleen verder te moeten zonder zijn "maatje" . Rudy je had een prachtige vrouw, altijd rustig, vriendelijk, bekommerd om anderen en geen franjes. Ik ben blij dat jullie een grote vriendenkring doorheen jullie leven hebben opgebouwd, vrienden die om je geven en je steunen; Het is nu misschien een kleine troost maar ze zijn er wel. En Rudy als je nood hebt ..echt we zijn familie .
Veel sterkte
Ronny en Miriam

Ronny en Miriam De Geest -Van Cauwenberghe- 5/04/2019

Rouwbetuigingen

Warme herinnering aan een mooie mens en fijne collega van pwa.

Christine Claeys- 5/04/2019

Rouwbetuigingen

Veel sterkte bij het overlijden van uw echtgenote .

Eric & Miranda Buzeijn - De Vlieger- 5/04/2019

Rouwbetuigingen

Rudi
heel veel sterkte met het verlies van je vrouw.
vele groeten
Marnix

Marnix Rootsaert- 4/04/2019


De andere berichten ...